Om Siluett

SILUETT grundades 1994 som enskild firma av Charlotte Törnblom med huvudinriktning på skolfoto. Under åren har företaget breddat sitt verksamhetsområde till att idag erbjuda skolfoto, familjefotografering, ateljéfotografering, företagsporträtt och barnfotografering i butik, parker samt på mässor.

Vi producerar samtliga utskrifter själva och jobbar uteslutande med bläckstråleutskrifter. Vår maskinpark består av Epson och Canon skrivare. Vi erbjuder företag/föreningar volymutskrifter.

SILUETT Bildproduktion AB är medlem i Svenska Fotografers förbund och SER (Svenska Elevfotografers Riksförbund). Vår riksorganisattion för skolfotoföretag SER har en branschöverenskommelse med Konsumentverket hur marknadsföring av skolfoto ska se ut och vad den ska innehålla. 

Vidare finns även ett branschavtal mellan SER och Datainspektionen gällande behandling av personuppgifter, något som är mycket viktigt eftersom vi hanterar barns och deras vårdnadshavares personuppgifter. Branschorganisationen arbetar ständigt för att utveckla riktlinjer för branschens aktörer för att du som kund ska kunna känna dig trygg med att anlita medlemsföretag i SER. Läs gärna vår  Integritetspolicy och Miljöpolicy

Vår fotograf Charlotte har Fotografiskt gesäll- & mästarbrev samt mångårig erfarenhet av porträttfotografering. Under högsäsongen har vi ofta förstärkning av fotograferna Sten och Anders.

Välkommen till oss!